Eelco Sportman van het jaar Apeldoorn

APE_LOGO_kleur1Gisteren werden in het Gemeentehuis van Apeldoorn de Apeldoornse sportprijzen uitgereikt. In drie van de vier categorieën was een STAA-atleet genomineerd. Bij de mannen Eelco Sintnicolaas, bij de vrouwen Jip Vastenburg en bij de talenten Lauri Hullleman.

Sportploeg van het jaar werd de volleybalploeg van Alterno. Bij de talenten ging de prijs naar de 13 jarige turnster Vera Jonker die daarmee Lauri en trampolinespringer Zilver Schmitz achter zich liet. Lauri heeft een bijzonder goed jaar achter de rug en mag heel trots zijn om bij de laatste drie te zijn geëindigd. Vera, van harte gefeliciteerd!

Jip hoefde zich allerminst te schamen dat de prijs voor beste sportvouw werd uitgereikt aan wielrenster Elis Ligtlee. Bij het EK baanwielrennen behaalde Ligtlee vier medailles waaronder twee gouden. Een geweldige prestatie en welverdiend sportvrouw van het jaar, gefeliciteerd Elis. Jip, op trainingsstage in Zuid-Afrika, kreeg wel een gemeentelijke erepenning. .

Bij de Sportman van het jaar ging de prijs voor de zesde keer op rij naar Eelco. Van harte gefeliciteerd Eelco. De andere genomineerden zijn Nunchaku-do Huub Kolkman en bokser Peter Müllenberg. Huub Kolkman kreeg uit handen van wethouder Nathan Stukker ook een erepenning uitgereikt. Huub won in zijn sport twee gouden medailles op het open EK.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s