Drie genomineerden Sportprijzen

APE_LOGO_kleur1Op woensdag 27 januari worden tijdens het Sportevent de winnaars van de Apeldoornse Sportverkiezingen bekend gemaakt. De Apeldoornse Sportverkiezingen kennen 4 categorieën en in drie er van is een STAA atleet genomineerd.

Bij de genomineerden voor de categorie Sporttalent van Apeldoorn 2015 is Lauri Hulleman genomineerd. De andere genomineerden zijn: turnster Vera Jonker en trampolinespringer Zilver Schmitz.

Voor de titel Sportvrouw van Apeldoorn 2015 maakt opnieuw Jip Vasteburg kans op de titel. Naast Jip zijn baanwielrenster Elis Ligtlee en mountainbikester Anne Terpstra genomineerd.

Eelco Sintnicolaas staat op het lijstje voor Sportman van Apeldoorn 2015 kunnen. De andere genomineerden zijn Nunchaku-do Huub Klokman en bokser Peter Müllenberg.

Ook wordt de Sportploeg van Apeldoorn 2015 bekend gemaakt, De genomineerden daar zijn: Trampolineduo sunchroonspringen Max van Langen en Zilver Schmitz, de herenschermploeg van Surtout of Heren 1 van volleybalvereniging Alterno.

Tijdens dit evenement in het Gemeentehuis worden verder de sportpenningen uitgereikt O.ok zal een presentatie worden gegeven in het kader van de Giro d’Italia die dit jaar zal starten in Apeldoorn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s