Sponsorpakketten

Bij de samenstelling van de sponsorpakketten maakt de Stichting Apeldoorn Atletiekstad onderscheid tussen een topsponsorschap en een subsponsorschap. Afhankelijk van de sponsorovereenkomst bestaan de tegenprestaties van de stichting uit:

Naam- en logovermelding Gekozen kan worden voor vermelding op verschillende dragers, zoals het briefpapier (en eventueel enveloppen), op de boarding bij wedstrijden en in programmaboekjes van specifieke evenementen.

VIP-arrangementen Sponsors worden jaarlijks in de gelegenheid gesteld om op basis van speciale VIP-arrangementen twee topatletiekevenementen in Nederland te bezoeken.

Sponsorbijeenkomsten Jaarlijks organiseert de Stichting enkele sponsorbijeenkomsten, waarbij sponsors met elkaar in contact worden gebracht. Dit zijn uitstekende gelegenheden om relatienetwerken te onderhouden en uit te breiden.

En de stichting doet meer… Als extra optie biedt de Stichting sponsors aan gebruik te maken van bedrijfssport: onder begeleiding van gekwalificeerde trainers kunnen medewerkers van sponsors, eventueel onder bedrijfstijd, verschillende onderdelen van atletiek beoefenen. Voor sponsors een tegenprestatie die als een bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarde kan worden verwerkt in het eigen personeelsbeleid. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het organiseren van bedrijfssportdagen.

Geïnteresseerd? Bent u geïnteresseerd in de diensten van Stichting Apeldoorn Atletiekstad? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door in een persoonlijk gesprek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s