Tweede EYOF limiet voor Lauri

europees-jeugd-olympisch-festival-tbilisi-2015-logo-53f5c5ab68f73Tijdens het DSM-baancircuit in  een zonovergoten Zwolle heeft Lauri Hulleman afgelopen woensdagavond (10 juni) zijn tweede EYOF limiet behaald.Dit deed hij in zijn vierde poging bij het verspringen door na een reeks van 6.04 meter, 6.23 meter en 6.44 meter, een zeer respectabele afstand te behalen van 6.63 meter. Eerder spong Lauri al de limiet bij het hoogspringen.


Het Europees Jeugd Olympisch Festival (EJOF) of European Youth Olympic Festival (EYOF) is een sportevenement voor jonge Europese sporters in de leeftijd tot en met 18 jaar, dat om de twee jaar wordt gehouden. Op het programma staan alleen olympische sporten. Tijdens het EJOF maken de atleten kennis met alle tradities van de Olympische Spelen. Zo verblijven de deelnemers gezamenlijk in een olympisch dorp. Net als de Olympische Spelen heeft het EJOF een zomer- en een wintereditie.

Komende zomer is het EYOF in Tiblisi Georgië.

De uitslagen van het DSM-Baancircuit zijn op de site van het baancircuit te vinden.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s