Nieuwe contracten met Chinees

NK_estafette_2014_4x100Afgelopen woensdag 17 december werd de jaarlijkse STAA-avond georganiseerd. Dit keer helaas niet meer in Hotel Apeldoorn met het stamppotbuffet maar in het clubhuis van AV’34 waar heerlijke Chinese gerechten klaar werden gezet. Op deze avond werd de nieuwe team samenstelling bekend gemaakt.

De groep is ten opzichte van afgelo­pen jaar minder groot. De STAA heeft twee atleten minder onderhaar hoede.

Vier atleten verdwenen uit  onze selectie. Jorijn de Mare, middellangeafstandsloper, is na een lange tijd van blessures op Papendal gaan trainen en is in Arnhem gaan wonen om te gaan trainen en studeren. Adriaan Saman werd tijdens de laatste algemene ledenvergadering van AV’34 bestuurslid technische za­ken en de meerkamper zal zich minder richten op topsport. De 800-meterspecia­list Tony van Diepen verhuisde naar Lycurgus in Krommenie. Sprintster en hordenloopster Nan­cy van Petersen verruilde AV’34 voor het Deventer Daventria. Meerkamper Ruben van Dijk heeft vanwege tegenvallende pres­taties plaatsgenomen in de wacht­kamer van de STAA, hij blijft dus zeker in beeld.

Twee nieuwe atleten mochten gisteren onder toeziend oog van bestuur en ouders hun contract ondertekenen. De talentvolle meerkampers Lauri Hulleman en Nout Wardenburg wor­den door de STAA beloond voor het goede seizoen dat zij ach­ter de rug hebben. We gaan ze het komende seizoen dus nauwgezet volgen en wensen ze heel veel succes.

Op de foto (AV’34) worden Nout (helemaal links) en Lauri (2de van rechts) geflankeerd door Ituah Enahoro (ook STAA-lid) en Jurian van Lohuizen na hun zilveren medaille op het NK estafette 4x100m in een nieuw clubrecord.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s