Rudy Bourguignon in winnend Frans nationaal team

European_Cup_Combined_Events2013Ondergesneeuwd door de grote successen van de Nederlandse teams bij de EC in Ierland en Zwitserland met in Zwitserland een erg belangrijke rol voor Eelco Sintnicolaas en in Ierland voor Jip Vastenburg wordt bijna vergeten dat nog een STAA atleet bij heeft gedragen aan een kampioenschap. In Talinn werd Frankrijk kampioen in de Super League Combined Events. In het Franse team Apeldoorner en STAA Atleet Rudy Bourguignon.

In de schaduw van de Franse top meerkamper Kevin Mayer werkte Rudy een degelijke meerkamp af en eindigde in het klassement als 25ste met 6726 punten. Met een puntentotaal van 41421 eindige Frankrijk voor Rusland (41032) en Estland (41027) op de eerste plaats en werden daarmee Europees Kampioen.

Bij de dames was de Poolse Karolina Tymińska de beste met 6347 punten.

Rudy liep de 100 meter in 11:45 wat zijn beste seizoenprestatie was. Zijn 400 meter was zijn beste seizoenprestatie (51.08) net als de 110mh die 15.44 opleverde. Hoog leverde 1.89 op en polsstok een tweede plek met 5.00 meter, eveneens zijn beste prestatie van het seizoen. Ver kwam hij tot 6.80 (SB) en de kogel ging naar 14.80m, goed voor een 6de plek. De discus landde na 35.33m en de speer vloog naar 55..53m.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s