Parelloop Brunssum

_JB26221bk_Dennis_LichtAfgelopen zondag stond de parelloop in Brunssum op het programma. STAA-atleet Dennis Licht was daar een van deelnemers op de 10 KM. In een sterk bezet veld kon Dennis terugkijken op een goede wedstrijd waar hij een PR liep op de 10km na veel kopwerk verzet te hebben: 29:22 min.

In deze race was Dennis de 3de Nederlander die over de straap kwam. Een oud STAA-atleet deed daar ook van zich spreken. Het werd gezien als een verbazingwekkende prestatie. Abdi Nageeye liep in de #parelloop 28.08 min. Daarmee liep hij het 11 jaar oude Nederlands record van Luc Krotwaar uit de boeken die dat record op hetzelfde parcours vestigde. Hij deed dat met precies 1 seconde.

Dennis Parelloop

foto: Iwan Oprins

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s