NK Meerkamp dit jaar bij AV’34

header_seniorenDit jaar zal het NK Meerkamp door en bij AV’34 worden georganiseerd. De club met veel ervaring door het al jarenlang organiseren van het NK Indoor zal 19 en 20 juni de Nederlandse meerkamp top op bezoek krijgen. Ook zal een aantal STAA atleten die dagen proberen de titel te pakken.

Bij de mannen is Harald Bust de regerend kampioen en bij de dames is Myrthe Goor de titelverdedigster.Anouk Vetter won vorig jaar bij de meisjes Junioren A waar STAA atleet Maureen Rots derde werd. Bij de jonges A was Pieter Braun de beste, hij is inmiddels een trainingsmaatje van Eelco bij Vince de Lange. Lieke van den Brink (MJB)was vorig jaar vierde achter kampioene Sophie Klumper en zal hopen op een plaatsje hoger. En bij de jongens B was Ruben van Dijk vorig jaar vijfde achter kampioen Sybren Blok. Ook hij zal nu stappen willen maken. Kortom, hij lijkt een prachtig kampioenschap te worden waarbij veel regionale atleten waaronder een aantal van STAA zichzelf willen laten zien.

Houdt de website in de gaten voor meer informatie: http://www.nkmeerkamp.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s