Maureen Rots 13de in Valencia

MaureenverBij de meerkamp indoor interland atletiek in het Spaanse Valencia, waar de landenploegen van Frankrijk, Tsjechie, Spanje , Groot Brittannie en Nederland kwam de nog geen 21 jarige Maureen tot een verbetering van haar persoon meerkamp record tot 3921 punten.

Dit puntenaantal behaalde ze met persoonlijke records op de 60 m. 8.97 (was 9.04), hoog 1,68 m. kogel 11,75 (was 10.38 m.) ver 5,63 (was 5,21 m.) en de afsluitende 800 m. liep ze in 2.22 (was 2.28). Tussendoor sprong Maureen 1,68 m. hoog. Met dit resulaat behaalde ze een 13e stek. De atlete van AV’34 wordt in Apeldoorn ondersteunt door de STAA (stichting Apeldoorn Atletiekstad).

De wedstrijd werd overigens gewonnen door Remona Fransen met 4540 punten en 2e plaats was er voor de Nederlanse Nadine Broersen met 4436 punten.

Deze dames zien we over 2 weken  bij de meerkamp in Omnisport Apeldoorn (www.nkindoor.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s