Pupillen AV’34 zwaaien Nout uit

Op 14 juli werd op de baan STAA atleet Nout Wardenburg enthousiast uitgezwaaid door de pupillen van AV’34. Nout vertrekt binnenkort naar Tokyo om Nederland te vertegenwoordigen bij de Olympische Spelen.

Nout zit in de Nederlandse estafette ploegen die in Tokyo gaan uitkomen op de de 4×400 meter. Nout zit in de mannenploeg 4×400. Deze bestaat naast Nout uit Liemarvin Bonavacia, Jochem Dobber, Terence Agard, Ramsey Angela enTony van Diepen. De mixed ploeg kan naast de supersnelle mannen beschikken over de razendsnelle vrouwen Hanneke Oosterwegel, Anne van der Wiel, Laura de Witte, Lisanne de Witte, Andrea Bouma, Lieke Klaver en natuurlijk Femke Bol. Bij het afgelopen EK indoor behaalde Nederland een unieke dubbelslag door zowel bij de vrouwen als mannen Europees Kampioen te worden.

Hoe de ploegen er in Tokyo uit gaat zien zal daar uiteindelijk daar worden bepaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s