Atletiek in de zomervakantie

De Gemeente Apeldoorn, Accress en Stimenz hebben een aantal sportverenigingen bereid gevonden om in de zomer vakantie sport aan te bieden aan de Apeldoornse jeugd. In deze (bijna na) Coronatijd zijn er veel Apeldoornse jongeren die niet met vakantie gaan of kunnen. Ook AV’34 en STAA hebben uiteraard hun medewerking toegezegd.

Om hier invulling aan te geven gaat AV’34 op de 6 woensdagen in de komende vakantie in de ochtend atletiek aanbieden op onze kunststofbaan. Daarbij gaan een aantal van onze STAA atleten de jeugd begeleiden bij atletiek activiteiten. Daarnaast lopen er bij AV ’34 een aantal CIOS leerlingen en leerlingen van Sport en bewegen van het ROC Aventus rond, ook zij gaan assisteren.

Houdt de website van de gemeente Apeldoorn, Accress en Stimenz in de gaten voor meer informatie en aanmelden.

Aanvullende informatie:

Vier je deze zomer vakantie in eigen stad? Plan je (sport)activiteiten voor deze zomer via veiligsporten.nu. De afdeling Sportstimulering van Accres biedt samen met o.a. AV ’34 , de atletiekvereniging in Apeldoorn een afwisselend en sportief activiteitenprogramma aan voor de inwoners van Apeldoorn.

En wel op 6 woensdagmorgens in de vakantie periode:

 

De jeugd van 8/9 jarigen vanaf 09.00 uur

De groep van 10/11 jarigen vanaf 10.00 uur

En de laatste groep van 12 jarigen vanaf 11.00 uur.

Alle atletiek activiteiten vinden plaats op de vernieuwde kunststofbaan in het Orderbos.

Doe mee!
Van dansles tot aan bowls en meidengroep. Sportverenigingen, welzijnsorganisaties en vrijwilligersorganisaties bieden uiteenlopende activiteiten aan voor jong en oud. Wil je deze zomer graag een ander dagje uit of iets actiefs ondernemen? Op veiligsporten.nu staan alle activiteiten op een rij. Doe mee! Aanmelden gaat via veiligsporten.nu

 

 

 

Meld je snel aan. Want per leeftijdscategorie zijn max. 20 plaatsen beschikbaar.

Photo by Markus Spiske on Unsplash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s