Dennis Licht neemt afscheid als sportman van het jaar

_JB26221bk_Dennis_LichtBij de Apeldoorns sportverkiezingen is Dennis Licht verkozen tot sportman van het jaar 2016. Dennis, zijn sportleven lang actief als atleet bij AV’34 en de laatste jaren ook lid van het STAA team sluit dit jaar zijn loopbaan af om zich op zijn maatschappelijke carrière te richten.

Dennis zal nog één keer schitteren in wat wel zijn wedstrijd genoemd mag worden. Op zondag 5 februari is “de 8 van Apeldoorn” zijn laatste wedstrijd. Zijn titel “Sportman van het jaar” heeft hij, naast zijn lange en imposante loopbaan als atleet, te danken aan zijn Nederlandse indoortitel op de 3000 meter in Apeldoorn en het goud op NK op de 5000 meter in het Olympisch Stadion afgelopen zomer.

Dennis, heel veel succes met alles wat je na het lopen gaat doen maar we verwachten je nog vaak ergens te zien hardlopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s