Jacelyn gaat STAA verlaten

STAADeze week kunnen wij naar buiten brengen dat Jacelyn Guppen STAA gaat verlaten. De afgelopen anderhalf jaar werd Jacelyn (lid van SOTRA) ondersteunt door  STAA. Maar deze week heeft zij besloten terug te keren naar Hoogenveen en lid te worden van HAC’63. Op haar facebook pagina zegt zij zelf het volgende:

“Zoals sommigen misschien als vernomen hadden, zal ik Apeldoorn binnenkort verlaten en teruggaan naar Stuifzand. Ik heb bijna vier jaar met plezier getraind bij de Atletiekschool van Johan Voogd en veel geleerd, maar helaas kwam ik er achter dat deze situatie voor mij niet meer goed werkte. Vandaar de keuze gemaakt om te gaan trainen bij HAC’63-TGV onder leiding van Gerrit Voortman en Lamko Hulzebos.
De laatste maanden liep het allemaal niet zo lekker en vandaar besloten om eerst wat wedstrijdjes te lopen in de buurt. Vorige week de Kroegloop in Ruinerwold en vanmiddag de Viaductenloop in Zuidwolde. Het gaat nu steeds makkelijker dus ik heb veel zin om verder te trainen en langzaam maar zeker weer betere tijden te gaan lopen. Dat neemt niet weg dat ik mijn teamgenoten en trainer in Apeldoorn ga missen, maar gelukkig krijg ik er een leuk en fanatiek team voor terug. Vandaag zelfs al in de nieuwe teamkleding kunnen starten.”
Wij wensen Jacelyn al het succes met het verdere verloop van haar sportcarrière en we gaan haar zeker nog tegen komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s