Jaarlijkse sponsoravond

STAAWoensdagavond 13 november werd in Hotel Apeldoorn de jaarlijkse sponsoravond van STAA georganiseerd. Tijdens de avond, mede mogelijk gemaakt door Hotel Apeldoorn werd door de aanwezige atleten het (nieuwe) contract ondertekend. Deze avond traden ook een nieuwe atleten toe tot het STAA-team. Vanaf deze plek heten wij hen van harte welkom en gaan wij ze natuurlijk van dichtbij volgen.

Helaas werd er ook afscheid genomen worden van een aantal STAA leden. Zo gaf Daniel Franken enige weken geleden aan met topsport te gaan stoppen. Ook Rudy zal zijn carriere voortzetten als trainer/coach. Hij gaat zich bezig houden met het trainen en coachen van AV’34 lid en Nieuwzeelander Brent Newdick en heeft met hem plannen om in 2016 naar Rio af te reizen.

Nieuwe atleten in het team van STAA zijn Nancy van Petersen (sprint/horden), Jacelyn Guppen (lange afstand), Jorijn de Mare (mila), Tony van Diepen (mila) en Ituah Enahoro (meerkamp).

Fotograaf Kevin Hagens maakte tijdens de avond een aantal mooie foto’s waaronder de nieuwe zwart-wit foto’s op deze site.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s