AV’34 MJA zilver NK teams

Afgelopen weekend was het NK teams in Best. Bij de Junioren meisjes A pakten de de dames van AV’34 een zilveren plak. Het team kende natuurlijk enkele STAA atletes.

De Stentor bericht:

APELDOORN/BEST – Laat in het seizoen zorgde de meidenploeg van atletiekvereniging AV’34 nog voor een onverwacht succes. Op het NK teams voor junioren A in het Brabantse Best pakte de Apeldoornse equipe de zilveren medaille. Alleen winnaar Groningen Atletiek (8957 punten) was zondag een maatje te groot.

AV’34 werd tweede met 8793 punten en bleef nummer drie ARV Ilion (8784) nipt voor. De Apeldoornse ploeg ging na de voorwedstrijden (de beste twaalf clubs plaatsten zich voor het finaletoernooi) als zesde de eindstrijd in. ,,We waren in onze sterkste opstelling, maar hadden niet op zó’n succes gerekend’’, aldus AV’34-loopster Jip Vastenburg. Vastenburg had met winst op de 1500 meter en een derde plaats op de 800 meter een fors aandeel in het Apeldoornse succes. Ook Karlien Sleper (eerste bij het discuswerpen, tweede bij het speerwerpen) deed namens AV’34 van zich spreken.

Op atletiekunie ook een verslag: http://www.atletiekunie.nl/index.php?page=109&nieuwsitem=8058

Foto’s: Coen Schilderman 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s