Goede prestaties ONNK Meerkamp 2012

Afgelopen weekend hebben Melissa de Haan, Margreet Klein Willenk, Lieke van den Brink, Mark Grasmaaijer en Ruben van Dijk  onder begeleiding van coach Ronald Huethorst meegedaan aan de Open Noord Nederlandse Kampioenschappen (ONNK) Meerkamp 2012 in Stadskanaal. Ruben van Dijk doet verslag.

In alle categorieën was er een sterk veld met atleten aanwezig uit alle uithoeken van het land. Dit beloofde van te voren al een mooie strijd te worden. Zaterdag, dag nummer 1, was een dag vol zonneschijn. Een goede temperatuur maakte het tot een zo goed als ideale meerkamp dag. Op zondag, dag nummer 2, was hiervan helaas geen sprake. Een dag vol regen maakte het halen van nieuwe persoonlijke records erg lastig. Deze weersomstandigheden vroegen wel om een andere aanpak zoals bijvoorbeeld het droog houden van materiaal. Ook op die manier kunnen er secondes en centimeters gewonnen worden in vergelijking met concurrenten.  Een erg leerzame meerkamp door de verschillende omstandigheden was het dus zeker.

Melissa de Haan won haar meerkamp met een mooi persoonlijk beste punten totaal van 4198 punten in de categorie MJC. Bij de MJB werd Lieke van den Brink 3de met een punten totaal van 4327 en Margreet Klein Willink 10de  met 2868 punten. Bij de JJB werd de meerkamp gewonnen door Ruben van Dijk met 5106 punten en werd Mark Grasmaaijer 6de met 4325 punten.

Alle 6 atleten en coach kijken samen goed terug op een mooi en gezellig weekend met mooie prestaties.

De eindstanden van de Open Noord Nederlandse Kampioenschappen Meerkamp 2012 zijn te vinden op:

http://www.avjahn2.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=197:eindstand-meerkamp-stadskanaal-2012&catid=48&Itemid=294

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s