Dennis plaatst zich voor EK

Afgelopen zaterdag heeft STAA atleet Dennis Licht aan de eisen voldaan voor deelname aan het EK vanaf 27 juni in Helsinki. Bij de Flanders Athletics Meeting in het Belgische Oordegem liep Dennis de vereiste limiet. Achter winnaar Jesper van der Wielen (13.29.02) liep Dennis naar een keurige vierde plek in 13.29.83.

Deze tijd is de 8ste tijd allertijden en de limiet voor de Olympische Spelen in Londen komt in zicht. Deze limiet is 13.20.00 .

In Oordegem waren ook andere STAA altelen actief. Manuelle Bot en Marije van Hunestein deden beide mee aan de 100 m (12.65 en 12.37). Tot slot was ook Daniel Franken actief. Daniel werd 2de in zijn serie 400 meter horden in een tijd van 52.08.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s