Succes voor Sharon en Maureen

Afgelopen week waren twee STAA-atletes succesvol bij twee verschillende wedstrijden. Bij het NK Meerkamp in Emmeloord was Maureen Rots goed voor het brons en bij het NSK in Hengelo was er eveneens brond voor Sharon Hendriks.

Maureen verbeterde bij het NK Meerkamp haar persoonlijk record en bracht het op 5432 punten o.a. door winst bij het verspringen (5,80) en op de 800 m (2.20.68).

Bij de jongens junioren B deed STAA atleet Ruben van Dijk mee. Ruben werd in een sterk veld 5de met 5233 punten. Titelverdediger Adriaan Saman moest helaas zijn meerkamp na de 400 m staken met rugklachten.

Tegelijkertijd met het NK Meerkamp was in Hengelo het Nederlands Studenten Kampioenschap Baan. Bij deze wedstrijd was Sharon Hendriks actief. Ook zij bracht een medaille mee naar Apeldoorn: brons op de sprint (12.83s)

Foto’s: Atletiekunie.nl