Nieuwe contracten getekend

Afgelopen vrijdag werd in het clubhuis van AV’34 het STAA-team gepresenteerd. Onder toeziend oog van Eelco Sintnicolaas tekenden de talenten van Atletiekstad Apeldoorn een nieuw contract.

Het Bestuur van de STAA heeft voor de 20e keer een Atletiekteam samen kunnen stellen, een mijlpaal. Het heeft wel wat moeite gekost maar met directe medewerking van Hidde Egbers is het toch gelukt een prachtige groep neer te zetten.
Dit kan alleen gerealiseerd worden met behulp van onze sponsoren. De heren Jan ten Hove en Jaap Groeneveld waren namens stichting Regionaal Trainingscentrum Wielrennen Stedendriehoek aanwezig zijn net als Raymond Nieuwenhuis. Ook de leiding van RunX Apeldoorn was aanwezig. RunX is de nieuwe naam van Runnersworld Apeldoorn al jaren de trouwe kledingsponsor van STAA.
De groep bestaat het komend jaar uit Daan Meijer, Melissa de Haan , Dhanique van de Kruisweg, Nout Wardenburg , Sophia Mulder, Danielle Spek en Lars Woudenberg. Zij tekenden allemaal een (nieuw)contract en dragen dan de prachtige, reeds verstrekte, kleding van RunX.
MILA-atlete Tess van Randwijk is vanaf vrijdag ook lid van het STAA team. Zij was in 2018 al betrokken bij de STAA maar had het afgelopen jaar een andere sponsor. Het bestuur is blij met deze jonge atlete die nu al op Nederlands niveau acteert.
Naast deze groep kent STAA een opleidingsgroep. In deze groep zitten op dit moment Noud van der Mast, Jasper van Zanen en Jasper Meijerink. Zij trainen met de groep van Hidde mee en tonen vooruitgang op meerdere nummers. De kledingsponsor RunX biedt hen een aangepast kledingpakket aan.

Meer foto’s op de Facebook pagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s