Nationaal Record!

Hidde (trainer) en ik voor het Donetsk StadionDe uitstekende prestatie van Ituah afgelopen weekend kreeg deze week nog een heel bijzonder staartje. Trainer Hidde Egbers ontving daags na de winst van zijn pupil bij de Keistadmeerkampen een telefoontje van Mike Simeon Enahoro.

Op Facebook deelde Hidde het volgende bericht:

“Vanmiddag een leuk telefoontje ontvangen van Mike Simeon Enahoro dat Ituah Enahoro met zijn puntentotaal op de meerkamp van afgelopen weekend een Nigeriaans nationaal record heeft behaald in de categorie under 17”

Wij feliciteren Ituah en zijn trainer van harte met dit Nationaal Record!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s