Eelco en anderen actief in het Omnisport

EelcohordenWie STAA-atleet Eelco Sintnicolaas actief wil zien doet er goed aan komende weekend naar het het Omnisport Centrum in Apeldoorn te komen. Op zaterdag 5 januari wordt daar de PEC indoor wedstrijd afgewerkt.

Eelco doet op maar liefst vier onderdelen mee en schreef zich letterlijk in de laatste minuut van de inschrijvingsperiode in. Eelco zal uitkomen op 60m, 60mh, kogel en ver. Maar Eelco is er natuurlijk niet alleen. Hij krijgt op diverse onderdelen concurentie van o.a. Rudy Bourguignon en Adriaan Sama, eveneens uit de STAA-stal.

Daarnaast zullen ook Maureen Rots, Sharon Hendriks, Ruben van Dijk (JA) en nieuwkomer Melissa de Haan meedoen aan deze wedstrijd. Karlien Sleper zal gaan verspringen. Ook Marije van Hunensteijn en Lieke van de Brink zijn in Apeldoorn actief.

Kortom, de kans om Apeldoornse atletiektalenten in actie te zien! Niet alleen de atleten van STAA maar ook van AV’34. Voor meer info kijk op de website http://indoor.avpec1910.nl/nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s